Andrássy 9

Budapest szívében, az Andrássy út 9-ben található az Emporio Armani, illetve a Capsula Multibrand Store. A különleges kialakítású üzletekben a high-fashion divatmárkák legfrissebb férfi-női kínálata érhető el, melyekről itt, az Andrássy 9-en olvashat bővebben.

andrassyblog@gmail.com

Andrássy 9 kapcsolat, nyitvatartás

Címkék

2012 ősz tél (1) 2013 (2) ajándék (1) Alexander McQueen (12) Alicia Keys (1) anna dello russo (2) Antigona (1) Armani (1) armani jeans (10) balerina cipő (1) benus dani (1) blézer (1) blumarine (17) burgundi (1) cannes (1) capsula (4) carine roitfeld (1) cesare paciotti (2) Chiara Ferragni (1) Ciara (1) címlap (3) cristiano ronaldo (1) cruise (1) csillag szuletik (9) david beckham (1) divatbemutató (2) dolce&gabbana (31) EA7 (3) egyenruha (1) ékszer (2) Emily Blunt (1) emporio armani (42) emporio armani underwear (1) espadrilles (1) Fashion Week (12) fehér (1) férfi (74) fürdőnadrág (3) fürdőruha (2) gallér (1) gentleman (1) giorgio armani (15) givenchy (49) Golden Globe (1) GQ (1) Hedi Slimane (1) hét terméke (1) home kollekció (1) ing (1) Jay Z (1) Jennifer Hudson (1) Jessica Chastain (1) kabát (3) kampány (6) kanye west (3) karácsony (2) kendő (1) kiegészítő (3) kim kardashian (4) Kylie Minogue (1) lady gaga (2) leopárdminta (1) lilu (9) liv tyler (1) London (1) Lovely Pepa (1) magazin (2) magazine (1) Marie Claire (1) marylin monroe (1) megan fox (1) Milan Fashion Week (2) Miranda Kerr (1) mokaszin (1) monica bellucci (4) munkaruha (1) Naomi Campbell (1) napszemüveg (5) nicki minaj (1) Nicole Richie (1) női (105) nyakkendő (1) Olimpia (5) one night only in beijing (1) ordog nora (18) párducminta (1) parfüm (1) póló (1) PVC (1) rafael nadal (1) Resort (1) rihanna (6) Rooney Mara (1) Saint Laurent Paris (2) saint laurent paris (1) scarlett johansson (1) streetstyle (7) szandál (3) szegedi kata (1) táska (13) Tombor Zoltán (1) vanity fair (1) victoria beckham (2) virágminta (1) vivienne westwood (1) X Faktor (9) yves saint laurent (17) zakó (1)
capsula.hu

A legszexibb férfiak a tavaszi kampányokból

2012.04.05. 13:41 | Andrássy9 | 1 komment

A kampányokkal kapcsolatban elsősorban a női modelleket emelik ki, pedig a férfiak is érdemelnének ugyanennyi figyelmet. A modellszakma legszexisebb férfijai a kampányfotókról néznek vissza ránk, lássuk most az öt kedvencünket!


 A Givenchy hihetetlen párosa


A francia márka tavasz-nyári kampányának férfi arcai Chris Moore és Simone Nobili, akik a viharos tengerparton pózolnak. Moore-t már többször is láthattuk Givenchy divatbemutatón, illetve a márkához kapcsolódó fotózásokon. A durcás arcú, kisportolt testalkatú fiú társa Simone Nobili, aki érdekes módon a Dolce & Gabbana női kampányában is szerepel. A kisfiús stílusú olasz modell azonban a Givenchy képein sokkal érettebb arcát mutatja meg, ennek ellenére a különbség nyilvánvaló. Ti melyik fiúra voksolnátok?



A Dolce & Gabbana olasz szívtiprói

A tervezőpáros nem bízta a véletlenre és színészeket szerződtetett a férfi kampányához. A képek olyan jól sikerültek, hogy szinte magunk előtt látjuk a poros dél-olasz várost, ahol tűz a nap és sziesztáznak az emberek. Az egyszerű mindennapokat és egy jeles alkalmat megörökítő fotókon három színész kapta a főszerepet, Francesco Scianna, Filippo Nigro és Giuseppe Fiorello. Az olaszokat elsősorban temperamentumuk miatt szeretjük, ami átsüt ezeken a képeken is.


Giorgio Armani és a modern úriember

A tavalyi év második legkeresettebb modellje a Models.com szerint Simon Nessman, aki a 2012-es tavasz-nyári Giorgio Armani kampányban is látható. A szúrós szemű, karakteres arcú 22 éves kanadai fiú hitelesen mutatja be a márka jól szabott öltönyeit, annak ellenére, hogy teljesen szokatlan környezetben, a tengerparton teszi mindezt. A képeken jól keveredik a lezser és a régi, hagyományos elegancia, ami egy 21. századi modern úriember ismérvei is egyben.



Az Yves Saint Laurent durcás arca

Az Yves Saint Laurent egy igazán különleges fiút választott a 2012-es tavasz-nyári kampányhoz. Baptiste Radufe ugyanis 2011 szeptemberében kezdte modell karrierjét, és a kifutók után egyből egy ilyen híres márka arcává vált, mint a francia divatház. A 19 esztendős belga modell erős arccsontozatával és különleges szemeivel hívta fel magára a figyelmet. Baptiste-ot általában morcosan, de legalábbis unott arccal fényképezik, talán ebben rejlik a szexepilje?



A Caesar Paciotti jól fésült modellje

Az olasz cipőmárka női-férfi kampánya kicsit összemosódott, és míg mindenki Lily Donaldson-t említi a képek kapcsán, mi Garrett Neff nevét emelnénk ki. A tapasztalt, 29 éves modell a képen látszólag megadóan vigyáz felesége ölebére, szemében azonban komoly elszántság látszik. A jól fésült úriember még a strandon, a verőfényes napsütésben is ad eleganciájára, főleg ha a cipőjéről van szó.



 

Képek forrása: The Fashionisto, Models.com
Mihály Viktória

Címkék: férfi giorgio armani dolce&gabbana givenchy yves saint laurent cesare paciotti

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vass Linda (törölt) 2012.04.10. 14:35:38

Csodálatos.
Gyönyörű blog. És van humora a szerzőnek!
Ennyi metroszexuális androgünt régen láttam egy rakáson.
Azt külön értékelem, hogy Gombos Edina urát, Albertót is becsempészték a cikkbe.:))
süti beállítások módosítása